Design fra Vitra til hjem eller virksomhed
Gennemtænkt og legende design
THORSEN
ERHVERVSINDRETNING
Kontakt erhvervsafdelingen for tilbud

Erhverv

Styrk arbejdsglæden - arbejd lidt lækkert.

Hos Thorsen Møbler ved vi, at den rette indretning giver trivsel, arbejdsglæde - og vækst.

Vi giver dig et bredt sortiment af møbler til erhvervsindretning. Vi har en række velkendte brands og designere i ryggen og det sikrer dig god funktionalitet og praktiske løsninger, der passer til netop din virksomheds behov. Vi tilbyder et spændende udvalg af danske og internationale 'high-end' kontor- og erhvervsmøbler, der kan tilpasses dine behov, når det handler om farver, materialer, komfort og budget. 

Vores erhvervssælgere vejleder dig i at få en ergonomisk og praktisk arbejdsplads, som også er pæn at se på - uanset om der er tale om et hjemmekontor eller en større firmadomicil, et loungeområde, en kantine eller et kontorlandskab. Vi står gerne klar til at give professionel vejledning både i butikken og ude i din virksomhed, hvor vi planlægger indretningen i tæt samarbejde med dig.


Processen begynder med et dialogmøde, hvor vi snakker om ønskerne til den nye indretning. Det er vigtigt, at de behov og arbejdsgange, som er særlige for netop din virksomhed, tænkes ind. Herefter laver vi oplæg og bliver mere detaljerede omkring materialer, farver og møbelvalg. Når du er tilfreds med oplægget, udarbejder vi en tidsplan for det videre forløb, så alt vedrørende bestilling, levering og montering er kendt på forhånd. Når du vælger Thorsen Møbler, får du en grundig og skræddersyet erhvervsløsning, personlig rådgivning og en række kvalitetsleverandører af din indretning.

Kom i gang med det samme.
Kontakt vores erhvervssælgere Pia Elmer Kellermann og Mia Hald Jørgensen på mail (klik på navnene) eller ring på 8675 2999 for at vide mere. 

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

36 pr. side

1 til 36 ud af 52

  1. 1
  2. 2
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

36 pr. side

1 til 36 ud af 52

  1. 1
  2. 2