SID GODT I KONTORMØBLER FRA HÅG
FX CAPISCO PULS 8010 MED RABAT
THORSEN
ERHVERVSINDRETNING
Kontakt erhvervsafdelingen for tilbud

Erhverv


Styrk arbejdsglæden - arbejd lidt lækkert.


Hos Thorsen Møbler ved vi, at den rette indretning giver trivsel, arbejdsglæde - og vækst.

Vi giver dig et bredt sortiment af møbler til erhvervsindretning. Vi har en række velkendte brands og designere i ryggen og det sikrer dig god funktionalitet og praktiske løsninger, der passer til netop din virksomheds behov. Vi tilbyder et spændende udvalg af danske og internationale 'high-end' kontor- og erhvervsmøbler, der kan tilpasses dine behov, når det handler om farver, materialer, komfort og budget. 

Vores indretningsarkitekter og erhvervssælgere vejleder dig i at få en ergonomisk og praktisk arbejdsplads, som også er pæn at se på - uanset om der er tale om et hjemmekontor eller en større firmadomicil, et loungeområde, en kantine eller et kontorlandskab. 

Vi står gerne klar til at give professionel vejledning både i butikken og ude i din virksomhed. Vores indretningsarkitekter tegner og planlægger indretningen i tæt samarbejde med dig og din virksomhed. 

Processen begynder med et dialogmøde, hvor vi snakker om ønskerne til den nye indretning. Det er vigtigt, at de behov og arbejdsgange, som er særlige for netop din virksomhed, tænkes ind. Herefter laver vi tegninger og bliver mere detaljerede omkring materialer, farver og møbelvalg. Når du er tilfreds med oplægget, udarbejder vi en tidsplan for det videre forløb, så alt vedrørende bestilling, levering og montering er kendt på forhånd.   

Når du vælger Thorsen Møbler, får du en grundig og skræddersyet erhvervsløsning, personlig rådgivning og en række kvalitetsleverandører af din indretning.

Kom i gang med det samme.
Kontakt erhvervssælger Pia Elmer Kellermann: 2339 5729, erhvervssælger Mia Hald Jørgensen: 8675 2999 eller indretningsarkitekt Karina Ørum Moritz for at aftale nærmere. 

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

36 pr. side

1 til 36 ud af 52

  1. 1
  2. 2
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

36 pr. side

1 til 36 ud af 52

  1. 1
  2. 2