Om Thorsen Møbler

Thorsen Møbler blev grundlagt i 1878 og har et af landets største udvalg af designmøbler, tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi har et stort udvalg af såvel dansk som udenlandsk design – både klassiske og mere eksperimenterende møbler. Vi har fingeren på pulsen såvel nationalt som internationalt, og vores udstilling bærer præg af vores høje kvalitetskrav. I 2016 overtog Thorsen Møbler A/S Huset Holmriis, som indtil da havde til huse i Carl Blochs Gade i Aarhus. Huset Holmriis' speciale - kvalitetsudemøbler fra Skagerak - er nu en del af vores store sortiment på Viborgvej.

Hos Thorsen Møbler tager vi altid udgangspunkt i kunden og dennes individuelle behov. Vi sætter os ind i opgaven og undgår trivielle konceptløsninger. Vi efterstræber at yde en høj grad af service i en usnobbet atmosfære. Det høje serviceniveau gælder også ved leveringen, hvor vi monterer og opstiller møblerne efter kundens ønsker uden at efterlade et bjerg af emballage.

Næsten hvert eneste møbel, vi har, kan leveres så det passer præcis til opgaven. Møblets længde, bredde, højde og farve vil ofte kunne tilpasses, så det passer til både brugeren og rummet, hvor møblet skal stå. Kvalitetsmøbler bør opleves med alle sanserne. Derfor er denne hjemmeside blot ment som en inspirationskilde. Det bedste indtryk får I ved at besøge vores møbelhus - velkommen hos Thorsen.

Thorsen Møbler